QUI SOM

Centre Cugat Salut és un Centre mèdic privat situat en el cor de Sant Cugat del Vallès

Un espai de disseny càlid, innovador i modern

Posem metges de gran professionalitat i tracte pròxim en un espai adaptat a la circumstància actual de l’era covid, que destaca pel seu innovador disseny, calidesa i modernitat.

El nostre personal administratiu estarà enfocat a una atenció personalitzada, empàtica i professional. Comptem amb un call-center que garantirà estar sempre disponibles així com la nostra web, des d’on podeu guardar les cites mediques.

logo sant cugat fondo
QUI SOM

ESPECIALISTES AMB TRAJECTÒRIA EN L'ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES

Som un equip d’especialistes formats via MIR, amb una destacada trajectòria tant en la medicina publica com en la privada, familiaritzats en l’ús de noves tecnologies aplicades al sector Salut per al benefici del pacient.

Som un centre mèdic d’avantguarda, introduïm intel·ligència artificial i big data tant en el desenvolupament de la nostra atenció mèdica i el procés d’estudis preventius, com en la gestió administrativa i de serveis.

cugat salut página quienes somos

Vocació, treball en equip i enfocament multidisciplinari

QUI SOM

PROXIMITAT
COM A
PRIORITAT

Volem formar part de les vostres vides, acompanyar-vos resolent i prevenint de manera pròxima, les vostres necessitats mèdiques. Els nostres pacients són la nostra prioritat i invertirem tots els mitjans per a aconseguir una salut integral.

estetoscopio icono

EL CENTRE

Centre Cugat Salut neix en un entorn privilegiat, envoltat d’espai i llum. Ens trobem en el centre de Sant Cugat del Vallès, tenint a pocs metres fins a tres pàrquings i diversos serveis públics.

El nostre centre ha estat creat amb un disseny modern concorde a la mena de medicina que desenvoluparem. Els seus espais amplis i confortables brindarán una estada còmoda i relaxada.

Comptem amb software mèdic que ens permetrà una comunicació pròxima amb el pacient, brindant-li diversos serveis, com videotrucades, receptes electròniques, control del seu propi historial mèdic a través d’una plataforma en línia, control de les seves cites mèdiques, consentiments informats i tota una bateria de serveis d’acord amb una pràctica mèdica de primer nivell.

cugat salut página quienes somos
cugat salut página quienes somos
cugat salut página quienes somos
cugat salut página quienes somos
cugat salut clínica página quienes somos
cugat salut página quienes somos

Cita prèvia

Parla amb nosaltres i avaluarem el teu cas detalladament.