ESPECIALITATS​

Els nostre equip d’experts especialistes desenvolupen el seu treball amb les noves tecnologies i la intel·ligència artificial aplicades al sector sanitari per a tractar malalties existents i alhora prevenir i detectar de manera precoç les possibles patologies futures.

Tot això és gestionat mitjançant el nostre nou sistema intern per a realitzar una intervenció multidisciplinària i així generar el diagnòstic, tractament i seguiment específic amb la major comoditat possible per al pacient.

logo sant cugat fondo
Unidad de neurología icono

Neurologia

En el camp dels trastorns neurològics brindem una atenció sanitària de primer nivell, amb professionals de destacable formació i trajectòria, proximitat i qualitat humana. Forma part de l’equip multidisciplinari en l’abordatge de la complexa síndrome del covid19 persistent.

Unidad de Pediatría icono

Pediatria

Creiem que com a pares un dels objectius més importants és que nostres hij@s estiguin sans i feliços. Des de la nostra visió és molt important establir una relació amb un pediatre. Els nostres pediatres tenen una àmplia experiència en la cura dels petits i en el maneig de tots els aspectes de la seva salut i desenvolupament, així com en el diagnòstic i tractament de malalties agudes, i afeccions cròniques.

Unidad de medicina familiar icono

Medicina familiar i comunitària

El metge de capçalera ha de ser el que proporcioni una atenció integral i continuada en el temps a les persones i les seves famílies. És el que fa el primer pas en la sospita diagnostica dels trastorns, és l’eix central que delega valoracions per les diferents especialitat en cas de ser necessari, ens sentim orgullosos de donar la importància que mereix aquesta especialitat i per això comptem amb metges especialistes en medicina familiar i comunitària d’excel·lent formació i destacada trajectòria.

L’educació i proximitat és la pedra fonamental del nostre projecte.

Unidad de traumatología icono

TRAUMATOLOGIA / ORTOPÈDIA

El nostre Centre compta amb un equip de traumatologia d’excel·lent formació i experiència, de referència nacional i internacional. Els problemes osteo-articulars poden suposar una gran limitació en l’activitat habitual, per aquest motiu, no sols treballem en el control dels símptomes sinó que a més ens centrem en retornar a l’articulació una completa funcionalitat i assegurem la seva durada.

LOGOPÈDIA​

La Logopèdia s’encarrega de l’estudi, prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns de la comunicació humana. Tractem patologies i alteracions en la veu, la parla, el llenguatge, l’audició i les funcions orofacials tant en nens com en adults. 

No sols són presents en patologies neurodegeneratives com l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), Esclerosi Múltiple (EM), Malaltia de Parkinson entre altres, sinó en noves patologies com la disfonia en pacients que han patit Covid19.

Us oferim professionals d’excel·lent formació, contrastada trajectòria i visió investigadora i multidisciplinària per a poder estar a l’altura de les vostres expectatives.

dermatologia

La dermatologia és una especialitat mèdic-quirúrgica. En el nostre Centre Cugat Salut es farà una atenció integral basada en la prevenció, diagnòstic, tractament, cures i rehabilitació del pacient amb malaltia dermatològica o pacients amb manifestacions cutànies de malalties sistèmiques.
En col·laboració amb el Dr. Daniel Brualla i el seu equip de dermatologia de l’institut INCADE es realitzarà dermatologia estètica avançada, cirurgia estètica avançada, clínica de làser dermatològic avançat, medicina antienvelliment avançada, tractament mèdic i quirúrgic del càncer de pell, cirurgia plàstica facial i corporal, estètica corporal integral, estètica o bellesa sense cirurgia, rejoveniment cutani i foto-rejoveniment cutani ablatiu i no ablatiu facial i corporal.

Unidad de Urologia icono

Urologia

La Urologia és l’especialitat que s’ocupa de l’estudi, el diagnòstic i el tractament de les afeccions mèdiques i quirúrgiques de l’aparell urinari i retroperitoneo en tots dos sexes i del genital masculí sense límit d’edat.

Centre Cugat Salut compta amb la col·laboració de l’Institut d’Urologia i Andrologia del Vallès encapçalat pel prestigiós Dr. Joan Prats i format per un equip d’especialistes en urologia d’excel·lent formació via MIR i impecable trajectòria, tant en l’assistencial com en la recerca.

El servei inclou una àmplia cartera de serveis amb diferents procediments diagnòstics i terapèutics.

Unidad de Psicología Infantil icono

PSICOLOGIA
INFANTOJUVENIL

Quan un nen té problemes per a aprendre, parlar o actuar, els pares volen respostes i ajuda. Comptem amb un expert equip multidisciplinari que proporcionarà una atenció centrada en la família. El nostre equip té una àmplia experiència en desenvolupament infantil.

Unidad de Psiquiatría icono

Psiquiatria i
psicologia
clínica

La pandèmia de la COVID19 ha tingut terribles conseqüències en les nostres vides i ha trastocat els pilars fonamentals de la nostra societat com ho són l’oci, l’educació, el treball, les relacions interpersonals o com ens acomiadem dels nostres sers estimats… Moltes persones no han pogut adaptar-se i altres persones amb trastorns de l’ànim han vist esdentegat la seva qualitat de vida. Els nens amb trastorns de l’aprenentatge han sofert bé per falta de diagnòstic precoç o per falta d’un seguiment adequat.

El nostre Centre mèdic compta amb un equip de psiquiatria i psicologia que no sols destaca per la seva formació i experiència, sinó per la seva qualitat humana perquè Vostè o els seus familiars rebin la més alta qualitat d’atenció.

Unidad de Nutrición icon

NUTRICIÓ
i dietètica

Ens enorgulleix comptar amb un equip de nutrició i dietètica encapçalat per la Dra. Silvia Zaragoza, de notable trajectòria en aquest camp, amb destacades publicacions en revistes i mitjans de prestigi. Juntament amb l’equip d’endocrinologia us oferiran un servei integral de primer nivell.

Unidad de Medicina Deportiva icono

UNITAT DE MEDICINA ESPORTIVA

És una Especialitat que estudia els efectes de l’activitat física en l’organisme i analitza la relació amb malalties establertes com les cardiovasculars, metabòliques i musculoesquelètiques, i el tractament de les lesions agudes i cròniques derivades de l’activitat física.

Unidad de Ginecología obstetricia icono

Ginecologia i Obstetrícia

En Centre Cugat Salut ens enorgulleix comptar amb la col·laboració de la Dra. Maite Cusido, i un grup d’especialista en ginecologia i Obstetrícia d’àmplia i destacada trajectòria, amb nombroses publicacions en revistes mèdiques de prestigi.

Us oferim un tracte pròxim i educat, en l’abordatge de la prevenció ginecològica de la pacient sana i en la detecció i tractament precoç de càncers freqüents, com són el de mama, úter, etc.

L’empatia i professionalitat us acompanyaran durant l’etapa de l’embaràs i el climateri.

CITA PRÈVIA​

Parla amb nosaltres i avaluarem el teu cas detalladament.